středa 21. ledna 2015

Vitajte na našom blogu

Milí čitatelia, vítame Vás na mládežníckom blogu Hej, svet, tu sme! Kto „my“? Mladí ľudia z viacerých obcí východného Slovenska, ktorým nie je ľahostajné, ako vyzerá a bude vyzerať svet, v ktorom žijeme. 


Svet u nás doma, v našich obciach, ale aj v našom kraji, v našej krajine. Od roku 2012 sa nám darí získavať spoločne informácie a nové skúsenosti na školeniach a v priebehu projektov, ktoré s podporou organizácie Člověk v tísni, pobočka Slovensko uskutočňujeme u nás doma. Naše skúsenosti, náš pohľad na svet, ako aj témy, ktoré sú pre nás zaujímavé sme sa touto cestou rozhodli predstaviť aj Vám.
Na tejto stránke nájdete články z obcí, v ktorých žijeme, osobné výpovede niektorých z nás a rozhovory so zaujímavými ľuďmi z nášho okolia.
Želáme Vám zaujímave čítanie a tešíme sa na Vaše reakcie.

Blog Hej, svet, tu sme! vznikol ako súčasť rovnomenného projektu, podporeného Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v rámci dotačného programu LP/2014. Projekt prebieha v spolupráci s Rómskym mediálnym centrom MECEM.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v rámci dotačného programu Podpora a ochrana ľudských práv a slobôd. Za obsah tohto dokumentu je výlučne zodpovedný Člověk v tísni, o.p.s., pobočka Slovensko. 

Žádné komentáře:

Okomentovat